O nama

Dobro došli na naš dio Makarske rivijere, smješten na samom jugu Splitsko - dalmatinske županije.

Petnaestak kilometara obale i 36 šljunčanih plaža glavni su adut naše turističke ponude. Smještaj možete potražiti u hotelima, kampovima i apartmanima čija su poveznica ljubazni domaćini. Svi mi živimo s našim gostima. Zbog Vas organiziramo i različite manifestacije od lipnja do rujna. Je li Vam poznato da je prvi izbor za miss na prostoru Republike Hrvatske održan upravo na našoj destinaciji, davne 1925. godine

Bogata spomenička baština sačuvana u turističkim mjestima na obali prisutna je i po planinskim zaseocima autohtone dalmatinske arhitekture, danas povezanim obilježenim pješačkim i biciklističkim stazama. Mrežu ovih turističkih staza upotpunjuju obnovljeni stari maslinici, vinogradi i stoljetne borove šume. Poseban biser našeg dijela Makarske rivijere pet i pol stoljeća star Franjevački samostan sv. Marije u Zaostrogu. Vrijedne sačuvane zbirke s nizom jedinstvenih povijesnih artefakata zaokupljaju pažnju svakog namjernika, pa i sati u ovome samostanu teku kao minute. Spokoj samostanskog vrta tek je jedno od posebnih mjesta za meditaciju i opuštanje, čak i tijekom glavne turističke sezone. No ono što ni turoperatorima nije dovoljno poznato su podaci o temperaturi mora koje je uzduž naše Rivijere pogodno za kupanje gotovo 6 mjeseci.

S željom da Vaš odmor učinimo još zanimljivijim, te Vam sadržajima damo razloge i za posjet u predsezoni i posezoni naši turistički subjekti nude desetine različitih izleta i incentive tura od delte Neretve, preko Dubrovnika, Trogira, Splita, posjete odabranim vinskim podrumima na Pelješcu i Hvaru, a i Međugorje je tek šezdesetak kilometara udaljeno. Naša destinacija idealno je smještena, jednako daleko od velikih UNESCO centara - Splita i Dubrovnika - 100 km, te Hvara i Mostara(BiH) - 80 km. Gastronomska ponuda s ovog prostora korijene vuče iz nekih prošlih epoha, a ekološki proizvedene namirnice daju našim jelima jedinstvenu aromu davno izgubljenog vremena.

Želimo da provedete nezaboravan i sadržajem ispunjen odmor na našoj rivijeri i prepoznate je kao svoju, na onaj isti način na koji svi mi, Vaši domaćini, Vas prepoznajemo kao naše.

Čekamo Vas.

Kontakti

Info uredi

Law & order

Policija : 192
Vatrogasci :193
Komunalni redar : +385 99 379 8208
Prometni redar : +385 99 379 8213
Općina Gradac : +385 21 697 601
Hitna pomoć :194
Dom zdravlja Gradac: +385 21 697 616
Stomatološka ordinacija Gradac: +385 21 697 705
Ljekarna Gradac: +385 21 697 666
HAK - hrvatski autoklub: 1987
Nacionalna središnjica za spašavanje i traganje na moru: 195

Help: 112